Общи условия

Общи условия за

Нашият сайт: www.chastizakamiona.bg

Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между ЛКВ – Н (наричан по-долу chastizakamiona.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн chastizakamiona.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на chastizakamiona (с изключение на линка към настроящите „Общи условия“), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези „Общи условия“.
ЛКВ – Н е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК:200153966 и офис в гр. Добрич, ул. Генерал Колев 88
Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. Chastizakamiona.bg си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.

Доставка

Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на България и чужбина. За България доставката се извършва от куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Заплащат се при доставка с наложен платеж. Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед. При получаване на място от наш офис НЕ се заплаща доставка.

Методи на плащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж). Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед.
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от chastizakamiona.bg банкова сметка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
3. Плащане чрез дебитна или кредитна карта (Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic), при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Банка Уникредит Булбанк, за да финализирате транзакцията. Chastizakamiona.bg НЕ ЗАПАЗВА И НЕ ПОЛУЧАВА ДАННИТЕ НА ВАШАТА КАРТА. Транзакцията се извършва от Банка Уникредит Булбанк посредством мрежата за разплащане на Борика. След постъпване на плащането в нашата система, започва обработката на вашата поръчка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Рекламация

Всяка стока може да бъде рекламирана в установения срок на производителя. За целта се попълва протокол от лицензиран автосервиз, в който е монтирана стоката. Стоката заедно с протокола се изпраща при производителя, който в срок до 14 работни дни трява да представи решение дали одобрява рекламацията и дали ще възстанови заплатената сума или ще извърши замяна на стоката с нова.

Отказ от поръчката

  1. За България – Всяка една закупена стока от онлайн магазин chastizakamiona.bg може да бъде заменена или върната в законоустановения срок от 14 дни. За целта стоката не трябва да е употребявана или монтирана и със запазен търговски вид. В случай, че тези условия не са спазени, chastizakamiona.bg си запазва правото да не приеме върнатата стока. При връщане на стоката клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката. Сумата се възстановява до три работни дни след като стоката е получена обратно при chastizakamiona.bg

Автентичност

chastizakamiona.bg НЕ е официален представител на фирмите и производителите на тези продукти. Въпреки това всички стоки и продукти предлагани в този сайт са НОВИ И ОРИГИНАЛНИ по произход, доставени и гарантирани от официални представители на съответните марки с гаранционни условия.

Поверителност на данните

Личните данни, които chastizakamiona.bg получава, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Chastizakamiona.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на chastizakamiona.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Chastizakamiona.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Chastizakamiona.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Chastizakamiona.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.